Любовен триъгълник: Андреа, Кубрат и майката на децата му? (СНИМКА)


Любовен триъгълник: Андреа, Кубрат и майката на децата му? (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Вече ви съобщихме, че на 2 февруари в болница "Шейново" проплака второто дете на Кубрат Пулев – Спартак. В края на миналата година пък спортистът се похвали, че е станал баща на дъщеря, Христина. Мнозина се питат коя е мистериозната майка на децата му и какво се случва с дългогодишната му любов Андреа.

По всичко личи, че се заформя любовен триъгълник. Снощи Андреа качи клип в youtube канала си, озаглавен „Розали Петрова, майката на децата на Кубрат“, но вярна на стила си, бързо изтри компрометиращото видео. В записа Андреа публикува документ за покупко-продажба на името на Кобрата и Розали. В края на миналата година двамата са си купили етаж от къща, където са възнамерявали да живеят.

„Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе“, избухна Андреа под поста със скандалните документи.

Очевидно много хора обвиняват Андреа, че не може да продължи напред и ревнува Кубрат. За да докаже своята правота, певицата качи на стори в Instagram снимка от рождения си ден тази година, озаглавена „За да не пишете пак луда“. На нея ясно се вижда, че Кобрата е уважил празника на бившата си любима на 23-ти януари, само десетина дни преди да се роди второто му дете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама