Мадона се раздели с младото си гадже


Мадона се раздели с младото си гадже
Снимка: Getty Images

63-годишната Мадона е сложила край на връзката си с 28-годишния Ахламалик Уилямс. Според източник на The Sun след почти четири години съвместен живот за двамата "било трудно да поддържат романтиката в отношенията си".

Те започнаха своя романс през 2018 г., след като съдбата среща младия танцьор с певицата по време на турнето ѝ "Rebel Heart" през 2015.

Ахламалик Уилямс вече се е изнесъл от дома на Мадона, след като приключили отношенията си.

Загатвайки за раздялата, Мадона сподели на стори в Instagram следния цитат: "Кармата повелява: когато някой в живота ти не е подходящ за теб, Бог непрекъснато ще го използва, за да те наранява, докато не станеш достатъчно силен, за да го пуснеш да си отиде".

"От известно време отношенията между нея и Ахламалик са на приливи и отливи. Има много любов помежду им, но за момента смятат, че е най-добре не са заедно", каза източник пред The Sun.

"След раздялата Мадона има доста активен социален живот и се вижда с приятели и семейството си. Тя има натоварен график, работи по биографичния си филм, записва нова музика и се грижи за семейството си", допълни той пред изданието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама