Мадона шокира с вулгарна и гола фотосесия (СНИМКИ)


Мадона шокира с вулгарна и гола фотосесия (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Мадона публикува серия от секси, полуголи снимки в своя Instagram в сряда, които оставиха малко на въображението и много за разговори. „Ангел ме пази“ – така 63-годишната певица написа под кадрите, на които е облечена в бельо, мрежести чорапи и токчета на Christian Louboutin, докато позира съблазнително на легло.

Изпълнителката на „Like a Virgin“ се появи топлес на някои от изображенията, но по-късно стана ясно, че Instagram е свалил въпросните снимки. Новите цензурирани версии се появиха отново, а Мадона е възмутена, че от платформата са направили проблем заради факта, че ѝ се виждат зърната.

В крайна сметка вулгарната фотосесия предизвика огромен интерес, но не непременно позитивен. Някои от най-харесваните коментари бяха "Какво ти се е случило?" и „Какво правиш?”. Други фенове направо бяха скандализирани - „Вместо да правиш тези нелепи снимки, направи качествена музика, както преди”.

Критиките и объркването обаче не дойдоха само от последователите на Мадона, тъй като няколко известни личности споделиха мислите си. Рапърът и продуцентът 50 Cent публично се подигра на певицата на „Papa Don’t Preach“ в своя Instagram:

„Йо, това е най-смешното! LOL! Това е Мадона под леглото, която се опитва да се държи като девственица на 63. Тя полудява, ако не вдигне старото си дупе.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама