Няма да повярвате, че това е Мадона (СНИМКИ)


Няма да повярвате, че това е Мадона (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

След като преди няколко дни се появиха снимки на Том Круз, на които актьорът не приличаше на себе си, в мрежата се заформи дебат относно козметичните интервенции и разминаването между социални мрежи и реалност, що се касае до вида на звездите. В диалога взеха участие и дерматолози.

Поредната звезда, която шокира с външен вид, е Мадона. Все по-рядко може да видите кралицата на поп музиката извън силно филтрираните ѝ изяви в социалните медии. Докато 63-годишната звезда често изглежда безупречна и поне 30 години по-млада в Instagram, в реалния живот тя е съвсем различна.

Звездата е на върха на успеха – последният ѝ концертен филм „Мадам Х“ получава възторжени отзиви както от критиците, така и от феновете. Разбира се, тук няма изненада, защото певицата е истинска икона на сцената! Това, което шокира нейните фенове, е моментът, в който Мадона излезе в Харлем, за да изпълни акапелна версия на Like a Prayer. Макар и с огромно количество ботокс, хиалурон и грим, Мадона няма нищо общо със снимките от Instagram. Д-р Габриела Бирли, естетичен лекар в SkinCision by Allen Rezai MD, коментира, че подобно на случая с Том Круз, "тук е използвано огромно количество ботокс, до степен, в която естествените линии са загубени. Плътността в темпоралната област също е много неестествена."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама