Малката дъщеря на Гарнър и Афлек вече е момче, с ново име и визия (ВИДЕО)


Малката дъщеря на Гарнър и Афлек вече е момче, с ново име и визия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, Серафина Роуз, направи първата си официална поява под ново име, Фин, на възпоменателна служба за бащата на актрисата миналия уикенд, съобщи "Дейли Мейл".

Облечен в черен костюм с панталон, вратовръзка и къса прическа, Фин прочете библейски стих в Christ Church United Methodist в Чарлстън, Западна Вирджиния в събота.

Фин беше заснет с новата си прическа още през февруари тази година, но за първи път той се представи публично с новото си име.

"Здравейте, казвам се Фин Афлек", заяви тийнейджърът, след като прочете стих 8, глава 16, от Книгата на притчите: "По-добре малко с правда, отколкото големи доходи с неправда". Церемонията беше предавана на живо във Facebook.

От кога Серафина започна промяната си

Първите намеци за новото име на Серафина Роуз дойдоха в началото на годината, когато беше заснета да прегръща майка си на спирката на училищния си автобус. На снимката името Фин може да се види избродирано върху раницата ѝ. Тийнейджърката от години е с момчешка прическа и редовно се снима в по-мъжки дрехи.

Гарнър и Афлек имат още две деца – 18-годишната Вайълет Ан и 12-годишния Самуел. Двойката се раздели през 2015 г. и финализира развода си през 2018 г., но двамата актьори поддържат приятелски отношения. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама