Мария Бакалова: Дъщеря на Борат и звезда в САЩ (ВИДЕО)


Мария Бакалова: Дъщеря на Борат и звезда в САЩ (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Всички от сърце сме се смели с хитовата комедия „Борат” и едноименния герой от казахстански произход, в изпълнение на Саша Барон Коен. Продължението на приключенията на Борат излиза този петък, а водеща роля в продукцията ще има Мария Бакалова, която играе негова дъщеря.

ЗВЕЗДИ ОТ "ОТКРАДНАТ ЖИВОТ" СЕ СЪБЛЯКОХА (СНИМКА)

Красивата блондинка, която вече може да се похвали с международен успех в киноиндустрията, е на 26 години. Бургазлийката е ученичка на Иван Добчев и Маргарита Младенова от НАТФИЗ, участва в "Бащата" на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, като филмът получи "Кристален глобус" на фестивала в Карлови Вари. Играе и една от главните роли в "Като за последно" - комедията на Ивайло Пенчев, триумфирала на фестивала "Златната роза".

Вижте тази публикация в Instagram.

#iminlove knjhbbbxhahwwwwksll 😍❤️

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial) на

Новината за участието ѝ в известната комедия „Борат” дойде от ефира на едно от най-популярните вечерни предавания в САЩ - Шоуто на Джими Кимъл. Основен гост беше самият Саша Барон Коен, а след излъчването на трейлъра на филма, в студиото влезе и самата Мария Бакалова. Доста интересен факт е, че както в лентата, така и във филма, тя говори предимно на родния си български език.

Кулминацията дойде, когато пресъздавайки образа на Борат, Саша Барон Коен съобщи, че коронавирусът е дело на евреите, а Мария Бакалова на чист български поиска от Джими Кимъл да си свали гащите. В отговор и двамата мъже в студиото останаха по долно бельо, а след това - без обувки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама