Мария Илиева даде първото си интервю след раждането


Мария Илиева даде първото си интервю след раждането
Снимка: Facebook

Мария Илиева стана майка за първи път преди по-малко от два месеца, а вчера вече се завърна на клубната сцена с участие в Пловдив.

40-годишната изпълнителка даде първото си интервю след раждането, в което сподели как я е променило майчинството и за бащата на Александър, Георги.

"Бях един ден в следродилна депресия. Сигурно всяка майка го е изпитвала - чувстваш се некадърна, несигурна, струва ти се, че няма да успееш да дадеш най-доброто. Супер потискащо е, защото това беззащитно и мъничко същество зависи от теб. Опознах следродилната депресия, но излязох бързо и съм много щастлива с малкия Александър", каза Илиева във вчерашното издание на предаването "Преди обед".

Тя сподели, че в грижите за малкия й помага жена, майка й, а също така нейните приятели са плътно до нея.

"Това ми дава много сили и спокойствие, тъй като надали щях да се справя", категорична е изпълнителката.

След концерта в Пловдив тя има още няколко участия в страната и смята да взима сина си заедно с нея.

"Сигурна съм, че Александър е наследил моя пътешественически и авантюристичен дух, затова ще пътувам с него. Искам от малък да му покажа света, колко прекрасни места има в България и извън нея. Сигурна съм, че ще му хареса."

Мария разкри повече и за бащата на малкия - Георги, който живее в Белгия и е по-млад от нея.

"Любовта винаги идва неочаквано. Най-хубавата и смилена любов. Когато търсиш и живееш в едно напрежение, защото си мислиш, че губиш време, се случват някакви заблуди, свързани с нея, но не и тя самата.

Сега се чувствам обичана. Имах късмета да срещна съвсем неочаквано правилния човек за мен. Запознаха ни общи приятели на парти, но двамата бързо разбрахме, че сме един за друг. Съвсем естествено решихме, че искаме заедно да създадем нов живот", разказа певицата пред водещите.

Макар че в момента двамата не живеят заедно, тя не се оплаква от ситуацията.

"Мисля, че той е страхотен баща. Сега с Александър живеем тук, тъй като е много мъничък, а Георги е в Белгия, където има бизнес. Той често пътува и успяваме да съчетаваме нещата. Не намирам и за необходимо да сме постоянно заедно. Пък и в крайна сметка имаме връзка, която ще продължи цял живот - Александър", смята изпълнителката.

Илиева каза, че майка й е нейният идеал.

"Искам да бъда майка, каквато е моята. Един изключителен пример как може да изградиш личността на едно дете, така че да се чувства независимо, смело, отговорно и дисциплинирано. И същевременно да не смачкаш порива му за живот, свързан и с правенето на грешки. Мечтая да мога да му дам свободата да избира и да бърка смело, защото така всеки се учи да бъде по-добър човек."

Въпреки че са минали по-малко от два месеца от раждането, тя изглежда много добре.

"В момента не мога да си позволя да спортувам и да спазвам по-стриктен хранителен режим, тъй като все още кърмя Александър. Затова гледам да се храня пълноценно, а скоро ще започна и да тренирам, за да вляза в подходящата форма за сцена."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама