Мария Илиева разкри защо се e влюбила в бащата на дъщеря си


Мария Илиева разкри защо се e влюбила в бащата на дъщеря си
Снимка: Facebook Мария Илиева

Мария Илиева сподели с какво я е спечелил сегашният ѝ партньор и баща на дъщеря ѝ София. 43-годишната певица най-после разкри и името му - Александър Междуречки, а също и как са се запознали.

"Съдбата ни срещна много случайно. Срещнахме се на едно събиране с приятели. На първо място ме впечатли с осанката си, веднага след това с изключително красивия си, богат и вдъхновяващ ум. Не мога да обичам някого, на когото не се възхищавам, а възхищението ми към Алек е безкрайно. Той много ме движи и ме кара да бъда още по-любопитна към живота и света", сподели тя в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

"Мисля си, че когато човек намери мястото си, е хубаво да споделя това усещане с другите, защото то мотивира. Живеем в много демотивираща среда, живеем във време, в което общуването доста обедня и се промени, дори бих казала - се обезсмисли, изврати се по някакъв начин. Това общуване, което аз срещнах, макар и в по-зрял момент от живота ми, е точно това, за което винаги съм мечтала и съм чакала. И се моля да сме здрави, за да споделяме това още много дълго време", допълни влюбената изпълнителка.

Мария Илиева издаде, че София е много сладка и изцяло прилича на баща си.

"Когато застанем една до друга, все едно сме от различни раси. Нямаме нищо общо. Тя е с бяла кожа, зелени очи и червеникава коса."

Певицата сподели също, че 4-месечната ѝ дъщеря е много миличка и добро дете.

Илиева също така е майка на 3-годишния Александър, чийто баща е Георги Михайлов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама