Мария Илиева роди второто си дете (СНИМКА)


Мария Илиева роди второто си дете (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Мария Илиева стана майка за втори път. 43-годишната певица е родила вчера, 24 юни, момиченце, което са кръстили с красивото име София.

Изпълнителката сама се похвали с щастливата новина, като сподели снимки на дъщеря си от родилното.

"Добре дошла, прекрасна София! 24.06. * 3500 г * 50 см. I - ва САГБАЛ "Св. София". Огромна благодарност на любимата ми Д-р Марзена Панов и нейния екип за страхотната грижа и отношение! Благодарности и за всички в Родилна зала, неонатолозите, Д-р Мими Шумилина и Д-р Гергана Ковачева! Д-р Даниела Мирчева, благодаря за бързата реакция, компетентност и професионализъм! Със София се чувстваме чудесно и нямаме търпение да посрещнем заедно всички предизвикателства и хубавини, които ни очакват!", написа звездата в Instagram.

С раждането на София стана ясно и кой е баща ѝ, тъй като Мария Илиева до момента пазеше в тайна неговата самоличност. Той се казва Александър Междуречки, бизнесмен и син на Петър Междуречки, бивш кмет на София.

Наскоро тя каза в интервю, че е безумно щастлива с мъжа до себе си. "Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва това."

Певицата е майка и на 3-годишния Александър, който е от връзката ѝ с бившия футболист Георги Михайлов. Двамата се разделиха малко след раждането на момчето, но успяха да запазят добри отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама