Бременната Мария Илиева възроди песен на 40 години (ВИДЕО)


Бременната Мария Илиева възроди песен на 40 години (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Мария Илиева, която съвсем скоро обяви, че е в очакване на второто си дете, не намалява темповете на работа. От днес е факт новият ѝ сингъл "Остани тази нощ", който е част от саундтрака на сериала "Порталът" по БНТ.

В "Порталът" певицата не само има актьорската задача да се превъплъти в образа на Йорданка Христова през 1979 г., но и изпява песните, изпълнени от главната героиня Жана Янева (Стефания Кочева). Една от тях – "Остани тази нощ" с въздействащ текст на Дамян Дамянов и музика на Рафи Жамакорцян, получава нов живот близо 40 години по-късно с аранжимента на Петко Манчев и Васил Делиев и в изпълнение на Мария Илиева.

"Остани тази нощ" е песента, с която в еп. 5 на "Порталът" героинята на Стефания Кочева се явява на песенния есенен конкурс. На нейното представяне с гласа на Мария Илиева зрителите на БНТ ще се насладят тази неделя, 30.05., от 21 ч.

Видеото на "Остани тази нощ" преплита кадри от сериала "Порталът", който се развива през 1979 г., и от звукозаписното студио, в което Мария Илиева записва аудиото на песента в съвремието. В тонрежисьорската кабина са Петко Манчев и Стефания Кочева, която наблюдава начина, по който Мария записва песента, попива нейния маниер и начин на пеене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама