Мария най-после разкри дали се развежда (СНИМКИ)


Мария най-после разкри дали се развежда (СНИМКИ)
Снимка: Facebook Мария

След като през последната година Мария и третият ѝ съпруг Мирослав ту се разделяха, ту се събираха, поп-фолк певицата разкри, че двамата официално се развеждат

"Подадох молба за развод по взаимно съгласие. Приключили сме нашите взаимоотношения. Надявам се да съм оставила само хубави следи след себе си", казва миньончето, което бе жертва на домашно насилие от страна на бизнесмена. Това каза звездата в интервю за "Уикенд".

За визията си

"Имам само два сутиена и то за дрехи, които не бих могла да облека без нищо отдолу. Поддържам тялото си, за да се чувствам комфортно, а не да ми се налага да го коригирам. Спортувам много, грижа се за корема и крачетата. Обичам да ходя с клинчета и къси фланелки. Смятам, че притежавам хубава фигура благодарение на дисциплината, която имам в спорта и храненето. Като войник съм. Чувствам се прекрасно, когато съм 40-42 кг. Малко да кача, и не се чувствам комфортно". 

Мария за дъщеря си

Мария говори и за дъщеря си Марая, която е хубавица като майка си. Тя разкри дали почти 16-годишното момиче има корекции, както писаха някои медии.

"Дъщеря ми слуша попфолк. Тя се запозна с жанра, но не от мен. Научи тази музика от своите приятели в училище. Нейните съученици ме следват в социалните мрежи и обичат нашата музика. Децата ме подкрепят и ми стискат палци в „Капките”, а пускат и есемеси. Относно твърденията за корекции, които съм била позволила на Марая... Как бих могла да разреша да си направи корекция едно момиче, което е на 15 години и половина? Направо са смешни подобни твърдения! Колкото до гаджето, сега и на дъщеря ми, и на връстниците й им е време за най-големите вълнения. Нека да си имат приятели и да се събират, това са нормални неща за тяхната възраст. Те са млади хора, които тепърва навлизат в живота. Любовта може да ги научи само на хубаво."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама