Мария с емоционална изповед след новината за побоя ѝ (СНИМКА)


Мария с емоционална изповед след новината за побоя ѝ (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Новината, че поп-фолк певицата Мария е станала жертва на жестоко домашно насилие от страна на съпруга ѝ - Мирослав Соколов, разтърси както феновете ѝ, така и обществеността в България.

Вижте още: Андреа разпродава дрехите си - рокля за 4000 евро (СНИМКА)

Както ви съобщихме, във вторник изпълнителката е била жестоко пребита в дома си, а бързата реакция на съседите ѝ е предотвратила по-сериозни последици. Комшиите на двойката споделиха, че Мария е крещяла за помощ: "Спри, моля те, ще ме убиеш!".

Съдът наложи домашен арест на Мирослав Соколов - съпругът на певицата. Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда. 

Мария, вярна на феновете си, се обърна с емоционално послание към тях в своята Instagram страница. Ето какво написа изпълнителката:

"Благодаря ви! Обичам ви. Искам да ви радвам, да ви срещам и да се забавляваме заедно! Да правя красиви проекти и любими песни вече повече от 20г. за вас. Много неща са зад гърба ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!", сподели певицата.

Вижте още: Филип Киркоров си сложи нови гърди (ВИДЕО)

Мария, която винаги е показвала борбен характер, този път също доказа, че зад крехката ѝ физика се крие голяма, силна жена. Певицата няма нито едно отложено участие и продължава да пее по заведенията, въпреки тежките събития от последните дни.

По настояване на нея и съпруга ѝ първото заседание по делото се проведе при закрити врати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама