Поп-фолк певица Мария с първи коментар след новината за побоя ѝ


Поп-фолк певица Мария с първи коментар след новината за побоя ѝ
Снимка: Instagram

Както по-рано писахме, според информация на "Телеграф", преди 3 дни фолк певицата Мария е станала жертва на домашно насилие. 

Съдът наложи домашен арест на Мирослав Соколов - съпруг на певицата. Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда.

Вижте още: Юлиан Вергов посвети стихотворение на Диана Димитрова? (ВИДЕО)

Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“. Така попфолк звездата Мария коментира пред NOVA твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си Мирослав Соколов.

По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. 

Вижте още: Филип Киркоров си сложи нови гърди (ВИДЕО)

Доскоро в свои интервюта певицата твърдеше, че 36-годишният Мирослав е любовта на живота ѝ и в негово лице е срещнала щастието. Какво обаче се е случвало зад вратите на дома им, можем само да гадаем.

Мария не спираше да качва в Instagram снимки от екзотични екскурзии с мъжа си. Днес вече в профила на миньончето няма нито една снимка със съпруга ѝ. Единственото фото, което напомня за семейния ѝ живот с него, е надпис на плажа "Обичам те". А може ли а го обича още, питат се феновете ѝ?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама