Мария Шрайвър: Отидох в манастир след развода с Арнолд Шварценегер


Мария Шрайвър: Отидох в манастир след развода с Арнолд Шварценегер
Снимка: Getty Images

Мария Шрайвър разкри, че животът ѝ определено не е толкова лесен, както повечето хора мислят. Вече на 67 години, тя откровено сподели как е преживяла развода си с Арнолд Шварценегер в новото издание на подкаста Making Space with Hoda Kotb.

Мария призна, че след раздялата със съпруга си е отишла да търси отговори на лични въпроси в манастир, където е искала "да остане сама и да получи съвет". Според Шрайвър преподобната майка ѝ е помогнала да отвори очите си и да намери нова перспектива за живота.

"Никога не съм си позволявала да показвам пред непознати чувства, да бъда уязвима, слаба, да бъда поставена на колене, но светът ме принуди. И тогава си помислих: "Добре, Боже, започваме. Ще се възползвам от това и ще науча всичко, което мога, за моята роля и за това, което трябва да науча", сподели тя.

Племенница на американския президент Джон Ф. Кенеди и бивша съпруга на един от най-известните актьори в света Арнолд Шварценегер, Мария Шрайвър призна, че ѝ е омръзнало да живее в сянката на известните мъже и да се чувства "невидима".

"Случвало ми се е да се ядосвам на хората, които не ме забелязват, когато стоя до Арнолд или когато стоя до чичо ми или някой друг. И накрая разбрах, че ми дават урок, че не става въпрос за това дали ме виждат. Аз виждам ли себе си? Не е важно дали другите хора ви виждат, а дали вие виждате себе си. И ми отне много време, много дълго време, за да проумея тази истина", обясни Шрайвър.

Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер се женят през април 1986 година и имат четири деца - Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър. Двамата се развеждат официално през 2021 г. Журналистката не можа да прости на бившия си съпруг изневярата, след като стана известна връзката на актьора с икономката Милдред Баена, която му ражда син.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама