Мария след побоя от мъжа ѝ: Лесно прощавам, когато обичам (ВИДЕО)


Мария след побоя от мъжа ѝ: Лесно прощавам, когато обичам (ВИДЕО)
Снимка: Мария Facebook

Мария продължава да се носи на крилете на любовта и именно тя я е вдъхновила да промени цвета на косата си от кестенява към червенокоса. 

Вижте още: Иво Сиромахов: Вземете телефоните им! Отглеждате поколение от болни хора

"Смених го, защото ми омръзна да бъда натурална, да не се боядисвам, да не се гримирам. Реших да му включа малко разнообразие на моя мъж, за да си гледа конкретно и само към мен", това сподели певицата в интервю за предаването "На кафе".

За отношенията с мъжа си Мирослав Соколов, който през март тази година я преби от бой, каза, че към този момент са неразделни, но не се наема да прави дългосрочни прогнози.

"Нашето семейство си е стандартно с двама малко по-нестандартни в него и за това е такава веселба. Оказа се, че лесно прощавам, когато обичам. Ако някога не съм простила, значи не е имало защо", каза още певицата по повод скандалните събития в живота ѝ през последните месеци.

Вижте още: Благо Георгиев: Не искам златотърсачка, търся жена без корекции (ВИДЕО)

Какво вече писахме, през март Мария беше пребита от мъжа си. Софийската районна прокуратура повдигна обвинение към Мирослав Соколов, че е насочил и пистолет към главата ѝ през септември 2021 г., два месеца преди сватбата им. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама