Меган Маркъл: Арчи е прекрасно бебе


Меган Маркъл: Арчи е прекрасно бебе
Снимка: Getty Images/Guliver

Херцогът и херцогинята на Съсекс направиха първото си семейно пътуване заедно с малкия Арчи, а дестинацията е Кейптаун. Меган сподели, че малкият е "прекрасно" бебе, заради което може да се похвали, че има леко майчинство.

Те започнаха посещението си от градчето Нианга, наричано още "столица на убийствата". Там посетиха организацията за справедливост, която учи на самозащита деца в неравностойно положение.

Някои от хората, които вече са се срещнали с тях, споделят, че те са горди и щастливи родители. Също така отдалеч си личи позитивната им енергия и загрижеността им.

Наскоро Меган сподели, че засега майчинството й е спокойно, както и че Арчи е послушно и прекрасно бебе. Това е първият полет на 4-месечния наследник и въпреки спокойствието му херцогинята е била нащрек през всичките 11 часа и не е могла да заспи. Майчиният инстинкт не я напуска, макар и детето да има достатъчно бавачки около себе си.

За пристигането си в Кейптаун херцогинята беше облечена в гащеризон от Martin Grant в зелено-кафява гама, с който се появи и по време на бременността си при посещение в Сидни миналата година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама