Меган Маркъл и принц Хари очакват второ дете (СНИМКА)


Меган Маркъл и принц Хари очакват второ дете (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Меган Маркъл отново е бременна. 39-годишната актриса и 36-годишният принц Хари ще стават родители за втори път. Те официално съобщиха щастливата новина в Деня на любовта, 14-и февруари, като споделиха черно-бяла снимка, на която Меган е с видимо наедряло коремче.

Кадърът е заснет от техния приятел и фотограф Мисан Хариман. Тя е облечена в дълга рокля на Carolina Herrera, която е носила и с бременността си с Арчи.

Говорителят на двойката потвърди, че синът им, който ще стане на 2 годинки на 6 май, скоро ще си има братче или сестриче.

"Можем да потвърдим, че Арчи ще бъде батко. Херцогът и херцогинята на Съсекс са много радостни, че очакват второто си дете", каза той пред People.

Хубавата вест идва, след като Меган разкри, че е преживяла спонтанен аборт през миналия юли.

"Да загубиш дете означава да изпитваш почти непоносима скръб, която мнозина преживяват, но малко се говори за нея", написа тя в откровено есе за New York Times, публикувано на 25 ноември 2020.

Второто дете на Хари и Меган ще увеличи вече голямото семейство на кралица Елизабет и принц Филип - като стане десетото правнуче на монарха. Той или тя ще бъде петото внуче на принц Чарлз, присъединявайки се към Арчи и децата на принц Уилям Джордж, Шарлот и Луис.

Припомняме, че Меган и Хари в момента живеят в САЩ, след като миналата година се отказаха от функциите си на членове на британското кралско семейство, за да водят по-независим живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама