Меган Маркъл: Много е хубаво да се върна във Великобритания


Меган Маркъл: Много е хубаво да се върна във Великобритания
Снимка: Getty Images

Меган Маркъл заяви, че е много хубаво да се върне във Великобритания, произнасяйки първата публична реч, след като със съпруга й принц Хари се оттеглиха от кралските си задължения, предаде "Ройтерс".

Тя се включи в среща на млади лидери, проведена в Манчестър. В словото си Меган каза, че те помагат за "положителната и необходима" промяна в света.

Маркъл произнесе речта седмица, след като бе публикувано нейно интервю за американското списание "The Cut" (вижте тук какво споделя в него), в което отново отправи критики за това как британското кралско семейство се е отнасяло с нея и Хари.

"Много е хубаво да се върна в Обединеното кралство", каза Меган в основната реч на срещата на върха "Един млад свят" в Манчестър. Тя беше придружавана от съпруга си Хари, внук на кралица Елизабет. "Вие сте бъдещето, но бих искала да добавя към това, че вие ​​сте и настоящето. Вие сте тези, които движат положителната и необходима промяна, нужна на целия свят сега и точно в този момент", заяви тя от трибуната.

Хари и Меган се оттеглиха от кралските си задължения преди повече от две години. Първата им публична поява във Великобритания бе през юни т.г. в рамките на честванията на платинения юбилей на кралица Елизабет.

Те обаче продължават да привличат огромно медийно внимание, не на последно място заради обтегнатите отношения между Хари и по-големия му брат, принц Уилям, и баща им, престолонаследникът принц Чарлз.

Британските вестници твърдят, че няма планове Хари да се види с Уилям по време на пътуването, което показва, че братята все още не са успели да изгладят различията си. Хари и Меган са отседнали в бившия си дом край замъка Уиндзор, близо до вилата, в която по-големият брат и семейството му се преместиха миналия месец, пишат британските медии.

След събитието в Манчестър, двойката замина за Германия, за да отбележи оставащата една година до началото на игрите "Инвиктус" за военни инвалиди, насрочени за 2023 г. В четвъртък Хари и Меган ще присъстват на събитие в Лондон.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама