Меган Маркъл: С Хари нямахме пари да си купим къща


Меган Маркъл: С Хари нямахме пари да си купим къща
Снимка: Getty Images

Актрисата и бивша херцогиня е в разгара на промотирането на новия си подкаст, Archetypes, и тази седмица се появи на корицата на американското списание „The Cut's Fall Fashion“.

На страниците на изданието тя прави доста интересни изказвания като факта, че вече е напълно свободна да говори, но предпочита да не го прави. В началото на интервюто си Меган заяви, че има големи новини - „Връщам се в... Instagram“. Припомняме ви, че като член на кралското семейство тя нямаше право да поддържа профили.

Друго шокиращо разкритие е, че двамата с Хари нямали пари да купят къщата, в която в момента живеят в Монтесито на стойност 21 милиона долара. Ето какво каза тя по този въпрос:

„Търсихме в този район и тази къща продължаваше да се появява онлайн при търсения. Нямахме работа, нито финанси, така че просто нямаше смисъл да идваме на оглед. Направихме всичко възможно, за да се сдобием с тази къща (бел.ред. и двамата подписаха многомилионните си сделки за Spotify и Netflix). Защото влизаш вътре и… радост. Издишваш… спокойствие. Лечебно е. Чувстваш се свободен", добавя тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама