Няколко правила за носене на бяла риза според Меган Маркъл


Няколко правила за носене на бяла риза според Меган Маркъл
Снимка: Getty Images

Меган Маркъл успя да се наложи доста по-бързо като модно гуру в сравнение с Кейт Мидълтън, на която ѝ бяха необходими няколко години. Една от любимите дрехи не Меган несъмнено е бялата риза и тя не пропуска възможност да демонстрира гъвкавостта на дрехата. Всички имаме поне една класическа бяла риза в гардероба си, но твърде често я отписваме като твърде „строга”, когато всъщност е един от най-непреходните, гъвкави и ласкави модели. Ето 5-те правила за носене на бяла риза според Меган Маркъл.

1. Не подценявайте „френското прибиране”

„Френското прибиране” е изкуството да загащите стилно предната част на ризата, оставяйки гърба свободен. Това ви дава талия, но в същото време запазва визията спокойна.

2. С блейзър или тренч

Меган залага на два начина на комбиниране - остава ризата да виси свободно под блейзър, за да създаде непринудено излъчване, или я прибира плътно по тялото за по-елегантна визия. Просто се уверете, че каквото и сако да добавите, се простира отвъд подгъва на ризата ви.

3. Размер нагоре

По-свободната кройка често е по-ласкателна. В крайна сметка никой не иска копчетата му да се опъват. Няколко съвета за оформяне на по-широка риза: Приберете я (изцяло или във френски стил), спазвайте пропорциите с вталени панталони и подгънете ръкавите, за да разчупите цялата визия.

4. Добавете колан

Добавянето на колан около талията може да направи чудеса по отношение на подчертаването на силует тип пясъчен часовник.

5. Навитите ръкави са цяла наука

Когато става въпрос за носене на обикновена бяла риза, дяволът е в детайлите и това се отнася най-вече за начина, по който запретвате ръкави. Тук прецизността е от значение и макар да е изкушаващо просто да ги навиете що-годе еднакво и да излезете, има различни начини да усъвършенствате маншета си, но трябва да положите усилия, за да го направите правилно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама