Меган Маркъл отказа да украси сп. Vogue


Меган Маркъл отказа да украси сп. Vogue
Снимка: Getty Images/Guliver

За първи път в историята британският Vogue има гост-редактор от Двореца. И то не кой да е, а самата херцогиня на Съсекс – Меган Маркъл. Тя работи за септемврийския брой на изданието, рамо до рамо с главния редактор Едуард Енинфул.

Една от отговорностите на красивата херцогиня била да избере 15 жени, на които се възхищава – известни личности, активистки, политици и други. Името, което е избрала за кампанията, е "Сили за промяна". Разбира се, критиките не закъсняха и мнозина бяха изумени, че сред жените, получили възхищението й, не присъстват нито лекари, нито учители, нито самата Кралица.

37-годишната кралска особа, която роди наскоро, е решила да не последва примера на Кейт Мидълтън и категорично е отказала да се снима за корицата на модната библия. Мнозина разтълкуваха избора й като липса на увереност, защото Меган се приема по-скоро като известна личност, а не като член на кралското семейство.

Сред избраните за корицата са актрисите Джейн Фонда, Салма Хайек, Джамила Джамил и Джема Чан. Присъствието на премиерът на Нова Зеландия - Джасина Ардърн наля "масло в огъня", тъй като не е прието членовете на кралското семейство да изявяват политически пристрастия.

За фотограф на специалния брой е избран Питър Линдберг, който снима Меган за Vaniti Fair през 2016 г., когато тя за първи път призна и разказа повече за романтичните си отношения с принц Хари.

"Имах точни и ясни указания от херцогинята. Тя ми каза "Искам да видя лунички!" Това беше страхотно, защото аз обичам лунички", сподели Линдберг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама