Меган Маркъл роди!


Меган Маркъл роди!
Снимка: Getty Images/Guliver

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е родила днес, 6 май. Бебето е момче и тежи 3,3 кг. Майката и детето се чувстват добре.

Щастливата новина беше лично съобщена от развълнувания принц Хари.

"Меган и аз станахме родители на момче тази сутрин - много здраво момче. И майката, и бебето се чувстват невероятно добре. Това е най-удивителното преживяване, което мога да си представя. Немислимо е как жените преминават през това. И двамата с Меган сме много развълнувани и благодарни на всички за прекрасната подкрепа. Наистина е невероятно, затова искахме да го споделим с вас", каза гордият баща пред репортери.

Той обясни, че все още не са избрали име на бебето. Хари допълни, че след два дни, както е планирано, цялото семействп ще се появи публично и тогава ще съобщят как са кръстили наследника си.

Стана ясно също, че майката на Меган, Дория Рагланд, в момента е до нея във Фрогмор котидж, което означава, че Маркъл най-вероятно е родила вкъщи, а не в болница.

По-рано 37-годишната актриса заяви, че не иска публичност около раждането ѝ, заради което няма веднага да позира пред фотографи с новороденото.

Засега бебето няма титла на принц, освен ако кралица Елизабет Втора не реши да му даде такава титла. То е осмото й внуче и седмо по ред за трона. 

Принц Хари и Меган Маркъл се ожениха на 19 май 2018 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама