Мелания Тръмп събра погледите с рокля уникат (снимки)


Мелания Тръмп събра погледите с рокля уникат (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания долетяха в Охайо за среща със симпатизанти. Това беше първата им поява заедно след визитата в Париж по случай 14 юли – Деня на превземането на Бастилията.

Сега президентското семейство пристигна в Янгстаун, а фотографите ги чакаха направо до стълбичката на самолета. И чакането си струваше: за пореден път Мелания изненада приятно присъстващите и модните критици с избора си на тоалет.

Първата дама беше с рокля от розова дантела в преливащи към резедаво тонове на дизайнерката Моник Лхуилиър. Цената на роклята уникат е 1700 долара. Ансамбълът включваше розови обувки с висок ток на Christian Louboutin, които струват наполовина на роклята.

Видът на Мелания беше определен от журналистите като "идеален". Първата дама вече се е появявала с модели на филипинската моделиерка, но предишната рокля в беж със сложна украса на талията не беше приета толкова еднозначно, предаде БГНЕС.

Визитата на семейство Тръмп в Охайо ще се запомни и с това, че вървейки през моравата към събралите се хора, двамата се държаха за ръка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама