Мика Стоичкова скочи срещу Мария Илиева


Мика Стоичкова скочи срещу Мария Илиева

Мика Стоичкова разкри защо повежда открита война с Мария Илиева в ексклузивно интервю за списание "LOVE style".

Дъщерята на Камата казва за певицата: "Мария Илиева не е чист човек!", а на въпроса дали смята, че тя е в дъното за побоя над Иво Аръков Мика казва: "В нашите среди доста неща се знаят и всичко води към нея. Всичко ще излезе наяве един ден. От доста хора съм чула нейното име. Ако се докаже, че е тя, със сигурност ще се стигне до съд."

Преди дни Мика атакува певицата, за която се говори, че също е имала връзка с актьора, във Facebook. "Ако ви се струва, че някои хора са "видимо доволни", то повярвайте ми, това е до време, маска, която са сложили, за да прикрият пред света пошлата си същност! Изрязването на един кадър не изкупва вина, а даже се начислява с лихви, както в съдебната зала, така и в живота! Истината ще лъсне наяве един ден, а този ден наближава и участията, под формата на журиране в музикални риалитита, са само параван, зад който се крият бедните душици, за да може да имат медиен имунитет! Скоро ще има разплащане и за унижението, и за наглостта, и за безочието, както и за мутренските изпълнения... На война, като на война!” написа Стоичкова.

Мика е категорична, че Мария Илиева и Криско са сгрешили много като са ползвали снимка на баща й в „невисокия клас клип” на парчето "Видимо доволни”. По тази причина дъщерята на Камата не се чува и не се вижда вече с Криско, с когото бяха приятели.

В интервюто за списанието Мика разкрива, че продължава да се среща с Иво Аръков. "Той наистина е страхотен човек и не мога да кажа нищо лошо за него. Това, че не сме на една и съща страница от любовната книга не означава, че трябва да се мразим."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама