Мила Йовович чака второ дете


Мила Йовович чака второ дете

Актрисата Мила Йовович и съпругът й Пол Андерсън очакват второ дете.

"Весел понеделник на всички! Трябваше да ви споделя колко се вълнувам, че летя за Кейп Таун в Южна Африка, за да започна снимките на Resident Evil: The Final Chapter. Със съпруга ми Пол обаче току-що разбрахме, че очакваме второ дете". Това написа вчера актрисата в профила си в социалната мрежа Facebook.

Пол и Мила имат 6-годишна дъщеря, която се казва Ева Габо Андерсън. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма Resident Evil през 2002 г., а година по-късно се сгодиха. След кратка раздяла те станаха родители на първото си дете през 2007 г., а след две години се ожениха, припомня БГНЕС.

Актрисата обясни, че тъй като във филма има каскади и сцени, в които се изисква силни физически упражнения, снимките ще бъдат замразени до раждането на бебето.

"След дълги разговори решихме, че ще бъде най-добре за всички да изчакаме докато се роди бебето и тогава да започнем снимките", казва актрисата. Тя добавя: "Многото каскади, растящият ми корем и убиването на зомбита едва ли са най-подходящата комбинация! Представям си как единственото нещо, което ще унищожавам в близкото бъдеще, ще бъдат много кексчета".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама