Мими Иванова: Да, в момента с Развигор сме разделени


Мими Иванова: Да, в момента с Развигор сме разделени
Снимка: Facebook Мими Иванова, Развигор Попов

Мими Иванова и нейният съпруг, композиторът Развигор Попов, работят неразделно от 1973 година. Изпълнителката на "Хора и улици" и "Вълкът и седемте козлета" разкри, че в момента с мъжа ѝ наистина са разделени. За щастие, причината не е развод, а той е на почивка в Ямайка.

"В момента Развигор е в Ямайка и се топи в Атлантическия океан. Мисля, че той заслужава една такава екскурзия, защото много се беше затворил. Имаше доста здравословни проблеми. Това пътуване ще го освежи. То е подарък от дъщеря ни, която живее в Берлин. Просто нейният съпруг е от Ямайка, а и това пътешествие е много полезно в този депресивен месец." Това каза певицата пред "България днес".

Вижте още: Деси Банова разплака Димо Алексиев в ефир, ето защо (ВИДЕО)

За болестта на Развигор

"Когато една болест се хване в някакъв благоприятен стадий, всичко може да се размине. Така се случи и с него. Просто на мен много ми се искаше той да изживее нещо по-различно. Иначе буквално се разделяме за малко, защото, когато той се прибере, аз заминавам за остров Бали."

Как Мими Иванова се поддържа във форма

"Живея на два етажа и тренирам по стъпалата по цял ден. Сега карам 78 години, но никога не съм си правила каквато и да е операция. Просто живея здравословно, храня се здравословно. Опитвам се да не правя лошо, да имам позитивни мисли през цялото време. Когато не си цапаш аурата с негативни неща, хубавото се получава. На моята възраст, на която хората най-вече се вайкат, нещата минават много по-леко по този начин. Може би също е и просто ген. Но най-вече всичко идва от душата. Когато имаш светла душа, хората те харесват."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама