Мира Добрева разкри истината за отношенията с мъжа ѝ (ВИДЕО)


Мира Добрева разкри истината за отношенията с мъжа ѝ (ВИДЕО)
Снимка: bTV

След поредица от слухове Мира Добрева, която преди няколко месеца преживя много тежък здравословен проблем, каза истината за отношенията ѝ със съпруга ѝ Георги Торнев. "От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен." Това сподели водещата в първото си телевизионно интервю на водещата след 7-дневната кома.  ексклузивно в "Търси се…" на 20 януари от 16:00 ч. по bTV

След тежък перитонит Мира получава усложнения и изпада в кома за седем дни. "Спомням си само, че започнах да казвам "Отче наш" и стигнах до половината", откровено ще разкрие тя пред водещите Нели и Меги в "Търси се..." тази събота, 20 януари.

Вижте още: Силна: Мира Добрева изкачи първия си връх за 2024 (СНИМКИ)

За трудната ситуация, в която майка ѝ попада, подробно ще разкаже дъщерята на Мира Добрева – Лора Добрева, която е била неотлъчно до нея. "Аз не бях вярваща преди този момент, но когато мама беше с опасност за живота, започнах много да се моля. Когато се събуди, беше сюрреалистично", с огромно вълнение ще сподели Лора.

Майката на Мира – Снежана – ще сподели за оптимизма и усмивката, с които Мира се е събудила след преживяното, и ще ѝ благодари, че винаги вижда доброто и светлината, дори и в най-трудния момент.

Вижте още: Вълна от хейт срещу Мира Добрева заради 1700лв глоби към КАТ (ВИДЕО)

Георги Торнев и Георги Торнев-младши ще изберат да изненадат Мира с песен, посветена, записана и изпята специално за нея.

През сълзи Мира ще разкаже истината за отношенията си със своя съпруг: "От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен".

Сподели с твоите приятели

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама