Мира Добрева с първи думи след тежката операция (ВИДЕО)


Мира Добрева с първи думи след тежката операция (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Мира Добрева

Журналистката Мира Добрева вече е изписана от болница "Пирогов" и се намира у дома. Водещата засне видео с личната си изповед за неприятната случка, което сподели в социалните мрежи.

Вижте още: Официално: Антон Хекимя напуска bTV

"Настъпи светлината на нов ден и след всичко заставам отново пред Вас, за да благодаря. Благодаря на Бог, че подреди нещата така, че да съм у дома, а не далеч от болница, когато се случи моето изпитание. Благодаря, че ме повери в ръцете на добри лекари - д-р Чучев. В телефона ми съм ви записала като Спасителят. Два дни по-късно, когато се наложи да постъпя в реанимация, ме пое друг благодетел - доц Георгиев. И двамата не ги познавах. Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за операции, за здравето ни и това е нормално. Все ще попиташ кой е най-добрият лекар. В моя случай нямаше време за нищо. Разчитах само на връзката си с Бог. Имах само опованието си в него. Молех се да разпери крилото си над докторите, за да си свършат работата по най-добрия начин. С това искам да кажа, че не ни трябват много връзки освен една - спасителната", каза Мира Добрева в своето видеообръщение, в което благодари и на медицинските сестри, както и на Бърза помощ.

Сподели с твоите приятели
 

Както вече ви съобщихме, Мира Добрева беше оперирана по спешност в "Пирогов" от остър перитонит, след което беше поставена в медикаментозна кома.

Вижте още: Радина Червенова няма да се пенсионира, завръща се на екран

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама