Миранда Кер: Тази бременност е по-тежка


Миранда Кер: Тази бременност е по-тежка
Снимка: Getty Images/Guliver

Бременната Миранда Кер сподели, че е "ужасно развълнувана" да увеличи семейството си с Еван Шпигел.

34-годишната австралийка, която има и 6-годишен син от предишния си брак с актьора Орландо Блум, разкри още, че  малкият Флин-Кристофър очаква с нетърпение да си има по-малко братче или сестриче.

В интервюто си за "Ю Ес Уикли" Миранда обаче призна, че въпреки вълненията тази бременност се очертава да е доста по-тежка за нея.

"Имам постоянно главоболие заради хормоните, каквото никога не съм имала с Флин. Докторът ми обясни, че обикновено при втората бременност хормоните ти те удрят по-силно отпреди", разказа красавицата.

Припомняме, че миналият месец бившият ангел на Victoria's Secret Миранда Кер и създателят на Snapchat Еван Шпигел обявиха, че очакват първото си дете заедно. Новината бе съобщена само 6 месеца след като двамата сключиха брак на скромна, но свръх луксозна церемония в дома си в Лос Анджелис. Преди това двамата излизаха в продължение на 2 години, през които обаче и двамата се въздържаха от секс.

"Не още. Не и преди да се оженим. Партньорът ми е много традиционен, така че...не можем да... Имам предвид, че изчакваме", коментира красавицата плановете си да има деца от Шпигел преди сключването на брак с него.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама