Миранда Кер: Това е най-трудната ми бременност


Миранда Кер: Това е най-трудната ми бременност
Снимка: Getty Images/Guliver

Миранда Кер изглежда повече от невероятно на корицата на октомврийския брой на Marie Claire Австралия. Вече в напреднала бременността, 36-годишната манекенка позира пред обектива на Нино Муньос в семпла черна рокля, която подчертава естествената й красота и "бременния" блясък.

На страниците на изданието пък, бившият ангел на Victoria’s Secret говори за семейството, за бременността и за бизнес начинанията, които й предстоят. Както знаете, Миранда има 8-годишен син, Флин, от първия си съпруг Орландо Блум и още едно момченце, Харт, от втория си мъж – Еван Шпигел. Двете й момчета нямат търпение да приветстват новото попълнение в семейството, съдейки по това колко са отдадени един на друг. "Флин е лудо влюбен в Харт и от много време искаше още едно малко бебе. Не е имало ревност или нещо подобно. Любовта им е напълно споделена - когато Флин влиза в стаята, очите на Харт светват като крушки."

И макар да сияе на снимките от фотосесията, Миранда разкрива, че бременността й определено не е чак толкова бляскава. Все пак, и супермоделите страдат от хормонални нарушения. "Вече се чувствам добре. Но в началото беше истински ад заради сутрешното повръщане, което често преминаваше в обедно. Това несъмнено е най-трудната ми бременност от трите. Вече знаем пола на бебето и имаме готово име, но ще запазим тази информация за себе си."

Другото "бебе" на известния модел е Kora Organics, разбира се. Тя основава компанията само няколко години след като навлиза в модния свят. Марката навършва 10 години през този октомври, но тъй като събитието съвпада с раждането на бебето, засега всякакви тържества са "на изчакване". Ето какво споделя Миранда Кер за своя бизнес.

"Чистата красота е мащабна тенденция в момента. Проблемът е, че всеки уж използва "органични" съставки, но в действителност техният произход и достоверност зависят от страната, в която са произведени, а не от марката. За мен винаги е било важно да използваме сертифицирани суровини от независими органи и търговци."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама