Миро: Бях в тежка депресия, не изтрезнявах с дни


Миро: Бях в тежка депресия, не изтрезнявах с дни
Снимка: Фотограф: Борис Урумов

Миро е преминал през много тежък период и е бил пристрастен към алкохола, не е изтрезнявал с дни. Това, което го е извадило от дупката и го е спасило, е смъртта на актьора Иван Ласкин, който умря след сериозни проблеми с алкохола.

"Ние сме родени на една дата с Иван, на 10 март - разказва изпълнителят на "Гълъбо". - Аз бях много, много пиян през нощта. Сутринта станах, погледнах си телефона и разбрах, че Иван е починал. Оставих си телефона и си казах: "Пич, имаш два пътя - живееш или умираш. Избери живота!".

Вижте още: Няма да повярвате какъв палат вдига Миро край София (СНИМКИ)

Как се е спасил

С много воля Миро успява да се избави от демоните си. Някъде тогава започва и да спортува активно. Фитнесът се превръща в негова мания и днес изпълнителят се гордее с перфектно изваяно мускулесто тяло, пише "България днес"

"Това е най-добрата физическа форма, в която съм бил досега - казва звездата. - Когато започвахме, всичко, което исках, беше да се чувствам по-добре в тялото си... Е, целите ни се промениха и постигаме повече. Гледаме напред и нагоре! Небето няма граници... Преди криех мазни килограми."

Вярата му в Бог

Едно от най-важните неща в живота на Миро е вярата в Бог. Изпълнителят твърди, че именно Господ помага на него и семейството му в най-трудните моменти. Звездата става вярващ след драматичен момент в детството си. Още от малък Миро започва да пие бира и на 14 години претърпява неприятен инцидент.

"В търсене на бира открих една бутилчица - разказва музикантът. - Отворих я и я изпих, а в нея се оказва, че има съвсем различно вещество, което изгаря вътрешните органи. Бил съм в състояние да си отида от този свят, а лекарите от спешното отделение не са давали кой знае каква надежда на майка ми, при което тя, като атеист, започва да казва: "Ако има Господ, спаси детето ми, давам ти първородния си син". В момента, в който съм оцелял, все едно ДНК-то ми е било пренаписано да съм различен."

Според Миро именно Господ и спасява баща му, който успява да пребори рака. От своя страна майка му успява да се възстанови след инсулт. "Татко беше атеист, прие Христос за личен спасител. И ето че е жив и здрав след толкова години."

Днес Мирослав Костадинов, както е неговото истинско име, се моли всяка сутрин. "Всеки от нас сам изгражда връзката си с Бог. Това е любовна връзка", казва изпълнителят.

Вижте още: Подариха правата на песента "Гълъбо" на Миро

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама