Мишел Обама и Серина се преобразиха в Бионсе (снимки)


Мишел Обама и Серина се преобразиха в Бионсе (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

За някои хора 4-ти септември е просто обикновен ден, но за милиони по цял свят е рожденият ден на любимката им Биосе.

Певицата навърши 36 години вчера и нейното семейство и близките й приятели, включително бившата първа дама Мишел Обама, се превъплътиха в нея.

Обама, Серина Уилямс, майка й Тина Ноулс, дъщеря й Блу Айви, както й бившите й колежки от Destiny's Child, Мишел Уилямс и Кели Роуланд, пресъздадоха образа й oт видеото на "Formation".

На снимките тe са облечени като нея - черен топ с паднали рамене, голямо сребърно колие и черна шапка, която покрива очите. Визията им е завършена и с две дълги плитки.

Снимките на най-важните жени в живота на Бионсе бяха публикувани в сайта й beyonce.com заедно със следното съобщение: "Честит рожден ден Бионсе от твоето семейство и приятели." Те също така призоваха всички да подкрепят пострадалите от родния град на певицата Хюстън, който беше опустошен от урагана Харви на 25 август.

#Formation. 🐝🐝

Публикация, споделена от (The Real) "CORPORATECHICK" (@corporatediva1) на

Първият, който поздрави певицата за рождения й ден, беше съпругът й Джей Зи, с когото наскоро станаха родители на близнаци. Той се възползва от възможността един ден по-рано на Made In America Festival във Филаделфия.

По време на изпълнението си в неделя вечерта 47-годишният рапър спря за малко шоуто, за да поздрави своята съпруга, която беше в публиката.

"Извикайте силно за Бионсе. Красивата Би е днес тук. Честит рожден ден, любов моя", каза Джей Зи.

I ❤️ them

A post shared by Beyoncé (@beyoncenet) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама