Мистерията е разгадана: Андреа Банда Банда каза защо крие фамилията си


Мистерията е разгадана: Андреа Банда Банда каза защо крие фамилията си
Снимка: Facebook

Инфлуенсърката Андреа Банда Банда вече години наред се подвизава в медийното пространство под псевдоним и упорито крие фамилията и произхода си. Тази мистерия около водещата породи и различни слухове.

Вижте още: Наш национал се изгаври жестоко с Илияна Раева, тагна я от лудницата (СНИМКА)

Андреа Банда Банда реши да сподели със зрителите на предаването си по БНТ защо не иска фамилията ѝ да бъде публична.

"Когато бях малка, направих ютюб канал, който се казваше "Дръж ми пуканките". В него говорех за филми и сериали. В един момент така се случиха нещата, че се наложи да започна отначало. За да не може никой никога да ми вземе канала, той трябва да носи моето име. Аз обаче имам име, което доста сложно се произнася. От малка бях решила, че когато дойде време да водя "Вечерното шоу" на БНТ, искам хората да могат да произнасят името ми лесно без да правят грешки, както би бил случаят с истинската ми фамилия", сподели Андреа.

Версията на Андреа обаче е далеч по-различна от иформацията, която се тиражира в онлайн пространството.

Според един от слуховете Банда Банда е дъщеря на Крacимир Пeткoв Влъчкoв, който e чacт oт cъвeтa нa дирeктoритe нa "Тoплoфикaция Бaнcкo", кaктo и cъдружник в oщe 5 дружecтвa. В сайтовете упорито се пише, че именно той вкaрaл в бизнeca и мъжа нa Гaлa - Cтeфaн Никoлoв. Като благодарност пък той е уредил Андреа в прeдaвaнeтo на Гала "На кафе", от където стартира телевизионната ѝ кариера.

Вижте още: Красимир Аврамов стана жертва на нигерийски измамници

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама