Мистично: Пророческа сила събрала Невена Цонева и Венко


Мистично: Пророческа сила събрала Невена Цонева и Венко
Снимка: Instagram

Невена Цонева определено е една от българските певици с най-вълшебен глас, но магията в живота ѝ очевидно не е само в музикалното ѝ творчество.

Както вече писахме, изпълнителката от няколко месеца има подкаст, който е посветен на окултни теми. В него Невена още в началото разказа, че е отворила третото си око, вследствие на тежко боледуване и вече може да вижда аурите на хората. Певицата наскоро сподели и още по-мистериозна случка от живота си, когато била необвързана.

Вижте още: Парис Хилтън и съпругът ѝ отнесоха масов хейт, нарекоха ги „идиоти“ (СНИМКИ)

"След едно участие към мен се приближи мъж от публиката и ми каза, че в момента съм сама, но скоро ще намеря правилния човек в живота си", разказа певицата. "Тогава аз изобщо не се чувствах самотна, но се замислих над думите му", добави тя.

Малко след пророчеството на непознатия мъж, когото Цонева не срещнала никога повече, певицата се запознала с Венко и скоро искрата на любовта пламнала между тях.

Двамата с барабаниста на "Ку-ку бенд" са неразделни години наред и имат едно общо дете. Освен колеги в "Шоуто на Слави", Венко е неотлъчно до Невена в обиколките ѝ из България, докато снима подкаста си, където я следи не с любимите му барабани, а с камерата, защото той е оператор на онлайн предаването ѝ.

Вижте още: Джейсън Момоа със строг призив към феновете си (ВИДЕО)

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама