Невена Цонева с разтърсващо признание, вижда починали хора (ВИДЕО)


Невена Цонева с разтърсващо признание, вижда починали хора (ВИДЕО)

Една от най-талантливите ни съвременни певици - Невена Цонева, е отключила нова дарба, след като е прекарала тежка болест.

Вижте още: Меди и Моника Валериева окончателно се разделиха

Вокалистката на "Ку-ку бент" разказа в подкаста си "Без граници", че преди 7 години страдала от латентна туберкулоза, при която не се наблюдавали симптоми и човек дълго време всъщност не е наясно, че е заразен. При Невена се появили проблеми със сърцето и след изследвани се установило каква е причината.

По думите ѝ в следствие на това се отворило третото ѝ око и започнала да вижда аурите на хората. Освен това Невена вижда и физическите болежки на познати и непознати, както и душите на починалите. Цонева разказа за непозната възрастна жена, която срещнала в асансьор. По белия цвят на аурата ѝ и травмите, които локализирала, Невена разбрала, че жената я очаква фатален край.

Вижте още: Камелия и Цветин на първа почивка с бебето

Певицата обясни, че аурата на човек в началото и в края на живота му сияе в бяло, различните цветове всъщност се проявяват в хода на живота му. В предаването си Невена разкри, че подобни неща всъщност не се казват, тъй като ако човек има достатъчно силна воля, може да промени пътя си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама