Моника Белучи най-после проговори за връзката си с Тим Бъртън


Моника Белучи най-после проговори за връзката си с Тим Бъртън
Снимка: Getty Images

Моника Белучи за първи път официално потвърди, че има връзка с режисьора Тим Бъртън. Италианската актриса разказа за романса им в интервю за Elle France, на чиято корица позира.

Вижте още: Наоми Кембъл отново стана майка на 53 (СНИМКА)

"Радвам се, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота. Познавам този човек, обичам го. А сега ще се срещна и с режисьора, още едно приключение започва. Обичам Тим и много го уважавам", сподели тя.

По-рано стана известно, че 58-годишната актриса е поканена да изиграе главната роля в продължението на култовия филм "Beetlejuice", режисиран от 64-годишния Бъртън. За романса им стана известно в края на миналата година, когато бяха заснети заедно. Френското издание Paris Match съобщи, че режисьорът и актрисата са се запознали още през 2006 г. по време на фестивала в Кан, но са се "сближили" след фестивала "Люмиер" в Лион.

Вижте още: Принц Уилям и Кейт Мидълтън се оказаха роднини

Моника Белучи се раздели с френския художник Никола Лефевр преди четири години, преди това актрисата имаше 17-годишна връзка с актьора Венсан Касел, от когото има две дъщери. Те се разделиха през 2013 г. Тим Бъртън се разведе с актрисата Хелена Бонам Картър през 2014 г. след 13 години брак, двамата имат две деца заедно.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама