Дъщерята на Моника Белучи с космати подмишници за стилна фотосесия (СНИМКИ)


Дъщерята на Моника Белучи с космати подмишници за стилна фотосесия (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Докато в България жените пръскат луди пари за лазерна епилация, за да не остане и косъм по тялото им, то вече дамите от световния шоубизнес не само, че не се притесняват от излишното окосмяване, но и гордо го показват.

Вижте още: Бившата на Благо Георгиев с шокиращи пдробности за развода им 

Разкрепостената дъщеря на не по-малко провокативната Мадона - Лурдес Чиконе, каза "не" на самобръсначките. Както вече писахме, наскоро и красивата Рейчъл Макадамс гордо показа космите под мишниците си във фотосесия за списание Bustle.

Последната дама, която скандализира с доста космати подмишници, е нежната дъщеря на емблематичната италианска актриса Моника Белучи, плод на любовта ѝ с Венсан Касел.

18-годишната Дева засне смела черно-бяла фотосесия, в която фокусът този път не е върху красивите гени, които е наследила, а върху добре окосмените подмишници, с които позира пред италианския фотограф Никълъс Фолс.

Вижте още: Скандално: Братът на Шакира набил Пике

"Какво следва? Жените ще започнат да си пускат мустаци, защото са силни и независими?" - написа един от последователите на модела. Друг го подкрепи: "О, Боже, защо си е вдигнала ръцете?".

Имаше и такива, които я подкрепиха. "Хората не могат да се примирят с факта, че някой може да бъде красив, дори с окосмяване по тялото, а някой ще остане невзрачен и гнил дори с идеално гладка кожа, без нито един излишен косъм".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама