Моника Валериева прие исляма и избухна срещу Израел


Моника Валериева прие исляма и избухна срещу Израел

Моника Валериева, която преди 4 години разбуни духовете в социалните мрежи, след като съобщи, че официално е приела исляма като своя религия, отново шокира последователите си, но този път с геополитически анализ на конфликта между Израел и Палестина.

Вижте още: Красавица от "Игри на волята" с изповед за битка с тежка болест (ВИДЕО)

Плеймейтката, която влезе в ролята на политолог, смята че израелците искат геноцид - не искат да съществуват палестинци, не само като държава, но и като народ. Моника каза още, че наглостта на израелците достига всякакви граници, а доскоро не са имали и държава.

"Израел, дори не се бори за парче земя, те са твърдо решени да атакуват сухопътно ивицата Газа. Президентът на Израел даде изявление въпреки протестите на целия свят срещу тях и се изказа си: "Ще оцелеят или ние или те!" Те искат геноцид (за справка, не искат да съществуват палестинци, не само като държава, но и като народ)! За непознатите как се е образувала държавата Израел, Слави Клашера е направил 50 факта за Палестина, там улеснено ще разберете 100 години назад, наглостта на тази държава, които до сега не са имали и такава.", написа Моника на стори в своя Instagram.

Вижте още: Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама