Морган Уолън води класацията на "Билборд" за албуми десета седмица


Морган Уолън води класацията на "Билборд" за албуми десета седмица
Снимка: Getty Images

Кънтри певецът Морган Уолън за десета поредна седмица е начело в класацията на "Билборд" за албуми с "One Thing at a Time", съобщава сайтът на изданието.

Продукцията застана начело на чарта в средата на месец март, след като беше издадена. Тя като изравни постижението на предишния албум на Уолън - "Dangerous: The Double Album", който също беше начело на класацията на "Билборд" в продължение на десет седмици. Тази тава, която излезе през януари 2021 г., продължава да е в челните позиции на подреждането. В тазседмичната класация заема пета позиция.

Синът на Риана стана на 1, ето как го отпразнуваха (СНИМКИ)

Морган Уолън е третият солов изпълнител в историята на чарта на "Билборд", успял за остане на върха цели десет седмици с два албума. По този показател той се присъединява към Елвис Пресли и Хенри Манчини.

От "One Thing at a Time" за отчетния период са продадени 141 000 еквиваленти единици.

Втората позиция в подреждането на "Билборд" за албуми тази седмица е за Ед Шийран и неговият "Subtract", който дебютира в чарта. От новата продукция на британския изпълнител са продадени 112 000 еквивалентни единици за отчетния период. "Subtract" e шестият студиен албум на Шийран.

Трета в подреждането е Тейлър Суифт с "Midnights", от който за изминалите седем дни са продадени 60 000 еквивалентни единици.

Четвъртата позиция е за певицата Сиза с албума й "SOS" с продадени 54 000 еквиваленти единици за отчетния период.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама