Мъжът на Сашка Васева: Чакам жена ми да прогледнe, никога няма да я изоставя


Мъжът на Сашка Васева: Чакам жена ми да прогледнe, никога няма да я изоставя
Снимка: facebook

"Чакам жена ми Сашка Васева да прогледне! Надявам се на чудо и това да стане по-скоро. Минахме през много профилактични прегледи, а съвсем скоро отново заминаваме за Германия за последния. Има голямо подобрение в здравословното ѝ състояние, но все още вижда само силуети. Лекарите ни обясниха, че това е сложен и дълъг процес и никой не може да каже кога Сашка ще възвърне зрението си."

Вижте още: Няма да повярвате на какво подлага партньорите си Глория (СНИМКИ)

Това сподели пред "България Днес" Христо Бакърджиев, съпруг на дупнишката певица. Емоционалните му думи са по повод тежката операция, която Сашка преживя заради тумор в мозъка. Bcледствие на образуванието певицата напълно губи зрението си, а с него и надежда отново да прогледне.

След животоспасяващата интервенция а Германия, която продължава повече от 12 часа, докторите отстраняват тумор от главата ѝ, гoлям колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно.

Вижте още: Софи пръсна огромна сума пари за годеж като сватба на Лоренцо (ВИДЕО)

"Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и никога няма да я оставя, защото дори и нещо да изглежда невъзможно на пръв поглед, вярвам в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от съпругата си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този момент", категоричен е Бакърджиев. 

Той сподели още, че влага всички сили да помогне на съпругата си да се чувства възможно най-добре, за да се uзлекува no-бързо.

Вижте още: Няма да повярвате какво духна Лили Иванова на тортата си (СНИМКИ)

"Когато човек се сблъсква с такъв проблем, намира сили в себе си и се бори за двамата. Грижа се за нейното щастие и спокойствие, както тя би го направила, ако аз изпадна в подобна ситуация. Никой не е застрахован, но нещата са по-лесни, когато сте двама", каза още съпругът на Сашка Васева пред ежедневника.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама