На колко години звездите са изгубили девствеността си


На колко години звездите са изгубили девствеността си
Снимка: Getty Images / Guliver

Загубата на девствеността е важен момент в живота на всеки човек. Тя е като първото впечатление – имаш само един шанс с нея. Някои от любимите ни звезди не се срамуват да признаят кога са осъществили първия си сексуален контакт. Ето какво споделят те за този момент.

1. Даниел Радклиф - 16 години


Звездата от поредицата за Хари Потър е станал мъж на 16 години. Бил е с тогавашната си приятелка Ейми Байрн, която е била доста по-възрастна от него – на 23 години. Предвид 7-годишната им разлика май е ясно кой е настоявал за любовните преживявания.

2. Кейти Пери – 16 години


Поп звездата признава, че е била на 16, когато е изгубила девствеността си на задната седалка на Volvo, под звуците на музиканта Джеф Бъкли.

3. Парис Хилтън – 15 години


Наследницата на семейство Хилтън е осъществила първия си сексуален контакт на 15 години с Ранди Спелинг. Те го направили два месеца, след като се запознали в Палм Спрингс.

4. Бионсе – около 19 години


Историята на Бионсе за загубата на девствеността й е малко заплетена. Очевидно тя е можела да има, когото си поиска, но е изчакала докато е „пияна от любов”, както се пее в една нейна песен със съпруга й Джей Зи. Преди време тя сподели в интервю: "Хората ще се изненадат от липсата ми на опит. Когато бях на 12-13 години, започнах да излизам с първия ми приятел и бяхме заедно докато станах на 17. Това е дълго време, аз винаги съм била много лоялна и малко по-зряла от останалите. Но реших, че съм прекалено малка, за да го наричам наистина мой приятел. Ние не живеехме заедно, не сме.. сещате се. Това беше единственото ми преживяване с момче, а от тогава съм имала само още един приятел и това е Джей”. Бионсе се запознала с Джей Зи на 18 години и те започнали да излизат, когато тя била на около 19. Това, че съпругът й е бил единственият й друг приятел само говори за себе си.

5. Джони Деп – 13 години


Красавецът е бил на 13 години, когато се е стигнало до момента. Малолетен секс – звучи като нещо, което Джони би направил.

6. Бритни Спиърс – 14 години


Дълго време всички смятаха, че Бритни се е отдала първо на приятеля си от младини Джъстин Тимбърлейк, но майка й Лин оспорва този факт. Според нея Бритни е правила любов за първи път на 14 години с момче от футболния отбор на училището си. Лин дори записва това в мемоарите си, въпреки че Бритни не е потвърдила тази информация.

7. Анджелина Джоли – 14 години


Сексът не е бил достатъчен за опасната и млада Анджелина. На 14 години тя дори извършвала кръвопролития. "Започнах да правя секс с приятеля си, но той и емоциите просто не бяха достатъчни.” Признава актрисата. В бурята от емоции тя грабнала нож: „Исках да се почувствам по-близка до приятеля си, затова взех ножа и го порязах. После той поряза мен”. Е добре че откри Брат Пит.

8. Кевин Джонас – 22 години


Най-възрастният от братята Джонас е бил на 22, когато за пръв път е правил любов с жена си Даниел в брачната им нощ. Той дори разказа, че и за двама им е било шок и са си мислили "Това ли беше” след любовните сцени.

9. Тина Фей – 24 години


Комедийната актриса сподели на живо в ток шоу, че е била на 24, когато го е направила за пръв път. Щастливецът е бил бъдещият й съпруг и баща на дъщеря й Джеф Ричмонд.

10. Фърги – 18 години


Певицата е била на 18, когато загубва девствеността си. Но дори самата тя била изненадана, че е изчакала толкова време. Звездата, която има син от съпруга си Джош Дюамел, споделя: "Винаги съм била много сексуален човек и трябваше постоянно да се спирам. Загубих девствеността си на 18, но ми трябваше доста кураж, за да го направя”.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама