Най-гадните черти на мъжете според зодията им


Най-гадните черти на мъжете според зодията им
Снимка: iStock/Guliver

Всеки мъж си има своите предимства и недостатъци. Но от гледна точка на астрологията определени господа имат наистина много непоносими привички и характеристики. Нека видим кои са най-гадните черти в характера на мъжете според зодията им

Овен

Мъжете от зодия Овен са трудолюбиви и отговорни към семейството и жената до себе си, но същевременно са много ревниви и недоверчиви. Понякога развиват чувство за собственост спрямо любимия човек.

Телец

Телците също са ревниви, емоционални и обидчиви. Лесно се палят от малко, а във вихъра на спора са способни да кажат ужасни неща на половинката си. Имат доста остър език и знаят как да наранят опонентите си.

Близнаци

Най-дразнещата черта на мъжете от зодия Близнаци е, че сменят настроението и намеренията си прекалено често. Всъщност ще е цяло събитие, ако от началото до края на седмицата плановете им се запазят едни и същи. С тях просто никога не можете да сте сигурни.

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ВИНАГИ ОТБЛЪСКВАТ ЖЕНИТЕ

Рак

Представителите на зодия Рак могат да са твърде нерешителни, а това дразни жените. Освен това те разкриват всичко за себе си още при първите си романтични срещи и не оставят нищо не въображението. В тяхната компания жените започват да скучаят бързо.

Лъв

Мъжете от зодия Лъв копнеят да получават похвали и комплименти, а ако не ги чуят от хората около себе си, започват да се самоизтъкват. Ще чуете колко много печелят или колко добре да се представили в службата. Ще се похвалят и с последната си скъпа придобивка под формата на някоя джаджа или бутилка скъп алкохол. Те винаги държат да блеснат.

Дева

Мъжете Деви могат да са много дразнещи, тъй като са перфекционисти и са доста критични както към себе си, така и към другите. Те ще ви поправят във всяко начинание или поне ще се опитат да ви покажат как по-добре да свършите дадена задача. Не биха се примирили с посредствени резултати.

Везни

Везните са много спокойни и понякога това дразни хората около тях. Сякаш нищо не може да ги трогне. На моменти изглеждат прекалено непристъпни и безчувствени.

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-РЕВНИВИ

Скорпион

Скорпионите понякога са избухливи и непредвидими. Освен това са твърде ревниви и отмъстителни в любовта. Ако ги ядосате, могат да ви покажат доста лоши черти от характера си.

Стрелец

Стрелците са веселяци и купонджии. Обичат приключенията и пътуванията, но всячески избягват да поемат отговорности. Трудно започват сериозна връзка и не може да се разчита особено на тях. Имат твърде вятърничаво мислене.

Козирог

Козирозите могат да са големи работохолици. Те са хора, които знаят отлично целите си и ги преследват стремглаво. Но са склонни да неглижират останалите аспекти от живота си.

Водолей

Мъжът Водолей обича да влиза в ролята на лошо момче. Колкото и да се преструва на безчувствен обаче, той също копнее са любов, ласки и внимание.

Риби

Рибите са големи мечтатели, които говорят много, но действат малко. Те свалят звезди на жените, ала рядко правят всичко, което са обещали, тъй като губят представа за време и пространство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама