Мъжете от тези зодии винаги отблъскват жените


Мъжете от тези зодии винаги отблъскват жените
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете от 4 зодии се отличават със слаб характер, инфантилизъм и липса на воля. Тези черти в характера им се оказват пречка в изграждането на дългосрочни връзки. Ето кои са те.

Телец

Според астролозите това са най-слабите и най-инфантилни мъже в зодиака. Първоначално мъжът Телец прави добро впечатление на жените. Той показва качества като щедрост, романтика и желание да остане по-дълго с любимата жена. Но с времето тя разбира, че само това не е достатъчно. Този земен знак не се ограничава в желанията си и следователно много лесно се изкушава да влезе в дълг. И като цяло Телецът не само не знае как да се ограничава в желанията си, но и не знае как да каже „Не“. Това е причина за многобройните му проблеми.

Риби

Това са най-слабите мъже в зодиака. Мъжът от този знак може да бъде външно брутален, но вътрешно да е инфантилен и апатичен човек. Първоначално се представя като нежен и романтичен мъж, който е готов да задоволи дамските капризи. Той не пести от комплименти.

Но след известно време жената до него се отегчава от факта, че мъжът Риби постоянно се оплаква от трудностите и неуспехите в живота си.

КАКЪВ Е КАРМИЧНИЯТ УРОК НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Дева

Мъжът Дева първоначално изглежда слаб заради женската същност на този зодиакален знак. Като всяка Дева той не обича да рискува, склонен е към педантичност, разумни и планирани действия. Мъжът от този знак не обича непредсказуемостта, хаоса и риска и много дами свързват това със слабостта на неговия характер.

Везни

Везните могат да изпъкнат със силни мъжки черти, но на "второ четене" се вижда, че те не отстояват думата си. Трудно им е да влизат в конфронтации, да отстояват възгледите си и да защтават половинките си. Техните слабости се проявяват по различен начин в различните етапи от живота им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама