Какъв е кармичният урок на всяка зодия


Какъв е кармичният урок на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали вярвате в кармата или не, зодиите дават отговор на въпроса каква е нашата мисия в живота. Ето каква карма е заложена във всеки знак от зодиака според преживяванията в миналия му живот.

Овен

Овенът изпитва дълбоко негодувание към всички заради събития от миналия живот и затова трябва да се научи на търпение.

Телец

В миналия си живот Телецът е бил впечатляваща личност. В настоящото си прераждане той трябва да се справи с личните си страхове.

Близнаци

Кармичната задача на Близнаците е да изберат правилния път в живота. Те идват на този свят, за да предадат своите духовни и интелектуални умения.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЯНУАРИ 2021

Рак

В минали инкарнации Раците са страдали от несподелена любов. Затова в настоящия им живот за тях са важни силните връзки.

Лъв

Лъвовете носят кармата на предишния си живот, когато не са могли да намерят подходящия партньор.

Кармичната задача на този знак е свързана с необходимостта спокойно да приема критиката и да се учи от грешките си.

Дева

В миналите прераждания Девите са притежавали дарбата за изцеление. Те трябва да преодолеят желанието си да търсят вина в другите и да налагат мнението си.

Везни

Кармичната задача на Везните е намирането на хармония и баланс, изключването на крайности, поради което животът им се превръща в препятствие. В миналия си живот те са били миротворци и обединители.

Скорпион

Скорпионите трябва да отработят кармата, свързана с небрежност в миналия живот. Безразсъдните действия влияят върху съдбата, затова астролозите препоръчват да внимават.

Стрелец

Задачата на Стрелеца е да се научи на тактично поведение и уважение към другите. В миналите си инкарнации този знак е вървял срещу течението.

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

Хората, родени под знака Козирог, носят огромен жизнен опит, натрупан през много животи. Тяхната задача е да осъзнаят и приемат своето „Аз“.

Водолей

В миналия си живот Водолеят е изучавал принципите на равенството и справедливостта. Следователно в настоящото въплъщение на хората от този знак им се дава свобода, както в изразяването на собствените възгледи, така и в избора на житейски път.

Риби

Задачата на Рибите е да осъзнаят своята сила и способността си да се справят с емоциите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама