Зодиите, които ще изживеят страстен флирт през януари


Зодиите, които ще изживеят страстен флирт през януари
Снимка: iStock/Guliver

Стрелец

Ако Стрелец е излязъл „на лов” – бягайте далеч, ако не сте готови за игри. Тези хора са истински пожар, що са отнася до флиртове. Те са много обиграни, винаги знаят какво да кажат и не се колебаят, когато си харесат даден обект. Трудно е да устоите на чара на тази зодия, особено когато голяма част от флирта минава под формата на шеги и закачки и докато се усетите – вече сте оплетени в мрежите!

Овен

Овните са изключително директни и не се срамуват да покажат чувствата си. За тях наличието на конкуренция не е никакъв проблем и са готови да се борят до последно, за да постигнат целта си. Знаят точно какво искат и не биха се поколебали да направят всичко възможно, за да го получат.

НАЙ-ДОБРОТО КАЧЕСТВО НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

Януари ще се окаже доста ползотворен за представителите на зодията. Когато флиртуват с някого, те го засипват с внимание и бързо показват, ако имат сериозни намерения. Умеят да показват на човека срещу тях, че е единствен.Това понякога плаши хората, защото Раците изглежда сякаш пришпорват нещата, но пък други са поласкани.

Везни

Имат вроден чар, който им е от страхотна полза. Те понякога дори без повод показват своята харизма, а това очарова всички. Имат интересен подход, който в повечето случаи работи, що се отнася до нови завоевания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама