Месечен хороскоп за януари 2021


Месечен хороскоп за януари 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През януари празниците свършват и това е факт. Вместо да губите време във вайкане и съжаление се стегнете, запретнете ръкави и си върнете добрата форма, в която сте през повечето време. В първите дни на месеца очаквайте сериозно бизнес предложение. Ако сегашната ви работа не ви дава достатъчно, не се колебайте да приемете предложението за промяна. Средата на януари ще постави много предизвикателства пред вас, но те само ще ви амбицират да дадете всичко от себе си. Предстои ви завършването на проект, който ще изисква от вас огромни интелектуални усилия и желязна дисциплина. В любовта всичко ще е прекрасно стига да сте готови от време на време да отстъпвате.

Телец

Януари започва с щастливи събития за представителите на знака Телец. Началото на новата година ще ви зарадва с огромна придобивка. Ще се радвате на достатъчно средства за добър живот и няма да имате притеснения от финансов характер. Може да се каже, че януари ще бъде един изключително успешен месец за вас както в професионално отношение, така и в личния ви живот. Единственото, което се изисква от вас, за да подсигурите успеха си, е да бъдете изключително активни. В края на месеца ви очаква вдъхновяващо приключение.

Близнаци

Първият месец на новата година няма да ви остави да скучаете. Ще имате много идеи, които няма да ви дават мира. Затова не им обръщайте гръб, а по-бързо започнете да ги осъществявате. През целия период ще бъдете изпълнени с желание за постигането на нови цели. В средата на месеца съдбата ще ви постави в центъра на събитията. Изненадващо обстоятелство ще ви даде шанс да се изявите и да завоювате нови по-високи и стабилни позиции в работата си. Това ще бъде много добра възможност да промените живота си. Някои от вас ще сменят работата си. Най-важното ви качество ще бъде гъвкавостта.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2021

Рак

Това е месец, в който ще сте изправени пред много задължения. Не губете време в чудене и вайкане, а започнете да действате. Тайната на успеха ви ще бъде да не спирате, каквото и да се случва. По-късно ще станат ясни крайните резултати и те няма да ви разочароват. Средата на месеца е време, в което ще може да заявите желанието и вижданията си за това как искате да протече личният ви живот. Добре е да спазвате баланса между вашите желания и тези на партньора си. Не забравяйте, че абсолютното щастие не е възможно. В професионален план месецът ще бъде наситен със събития и срещи.

Лъв

Това е месец, в който ще може да се разделите с много от притеснения си. Новата година ще се започне с изненадващ финансов подарък за представителите на знака Лъв. През месеца очаквайте повишение на заплатата, извънредна печалба или друго, което ще се отрази положително на бюджета ви. Внимавайте да не афиширате подобреното си финансово състояние, тъй като може да станете обект на завист и нечестни домогвания. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да поддържате хармонията и баланса в семейството. Избягвайте рисковани действия в края на месеца. Не инвестирайте големи средства в нови начинания.

Дева

Отговорности и дисциплина - това са ключовите думи за първия месец от годината за представителите на знака Дева. Новата година ще започне със сериозни задачи за вас. Доверието към вас е голямо - хубаво е да го оправдаете. От голяма полза и помощ ще ви бъде вашето безкрайно въображение. Не се колебайте да го използвате и ще ви бъде по-леко. В средата на месеца ви очаква събитие, което ще осигури щастието ви в личния живот. Предстои ви преосмисляне на ценностите, което ще промени изцяло начина ви на живот. Не се страхувайте от лишения - те ще калят духа и тялото ви. През месеца ви очакват нови познанства и приятелства.

Везни

Започва една щастлива нова година за представителите на знака Везни. В първите дни на януари ще имате вероятни възможности за повишаване на доходите, развиването на нова дейност и осъществяването на контакти извън граница. Активността ви през този период може да осигури благоденствието ви през цялата година. В средата на месеца не се колебайте да опитате късмета си в нови дейности. Сега ще имате шанса да се впишете чудесно в нов екип. Новите познанства ще обогатят мирогледа ви, ще се отразят добре на настроението ви, но и ще ви дадат шанс за ново поприще и повишаване на доходите. В края на месеца ви очаква любовно изкушение. Помислете добре преди да предприемете, каквото и да било.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СА НАЙ-ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ 2021

Скорпион

През този месец ви очаква нова любов. В началото няма да сте много уверени в чувствата си, но любовта понякога идва ненадейно. За някои представители на знака предстои смяна на работата. Не се колебайте да дадете всичко от себе си, за да покажете, че сте човек, на който може да се разчита. В средата на месеца може да смените драстично приятелския си кръг. Все пак не изгаряйте всички мостове зад себе си. Всичко, което ще се случи през този период ще има и своите положителни страни - не го забравяйте. Последните дни на месеца ще ви дарят със спокойствие и увереност в бъдещето. Това не означава да намалите темпото и да понижите качеството на работата ви. В противен случай рискувате да разочаровате важни хора. В любовта следвайте гласа на сърцето си.

Стрелец

Годината започва с нови усещания за представителите на знака Стрелец. Ще може да проверите устойчивостта на много приятелства. В любовно отношение ви очакват интересни и вълнуващи дни. Дайте си повече шанс и не залагайте прекалено бързо. През месеца ще попадате в нестандартни ситуации, които ще трябва да проявите максимална гъвкавост и адаптивност. Това не означава, че ще претърпите някакви загуби, но объркването може да доведе до закъснели реакции плаща страна. В края на месеца наблегнете на дейности, свързани с вашето образование и усъвършенстване. Започването на курсове по повишаване на квалификацията ви ще дадат добри и дълготрайни резултати.

Козирог

Това е месец на сбъдването на желания. Помислете какво точно искате от живота и начертайте планове за сбъдването на желанията ви. Ако подхождате с чисто сърце към начинанията си, може да сте уверени в техния успех. Очаква ви положителна, интересна и много динамична година. В края на месеца ще усетите началото на сериозните промени, които ще преминат през живота ви. Вместо да им се противопоставяте намерете начин да се адаптирате към тях. Така няма да загубите ценно време и усилия. Времето е подходящо за полагане на повече грижи за здравословното ви състояние. Променете към добро начина си на хранене.

7 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНА КОЗИРОГ

Водолей

Годината започва с интересни събития за представителите на знака Водолей. Вашето мнение и участие ще бъде търсено. Не се срамувайте да изразявате себе си. През януари ситуацията ще се променя рязко пред очите ви. Сега най-важната ви задача ще бъде да не се отклонявате от пътя си. Това е време, в което да имате пълна вяра в себе си и в уменията си. Бъдете готови за сериозни промени и в хората около вас. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да се радвате на хармония и разбирателство у дома. Дайте си сметка за усилията, които полагат близките ви, за да поддържат баланса в отношенията си с вас.

Риби

Започвате месеца със сериозни амбиции и така трябва да бъде. Направете си график на дейностите и се опитвайте да не се отклонявате прекалено от него. С началото на новата година се опитайте и да въведете повече здравословни навици във всекидневието си, особено ако работите от дома. Започвайки деня с лека гимнастика ще се чувствате много по-вдъхновени и бодри. Средата на месеца ще бъде, изпълнен с много активност и творчески идеи. Направете всичко възможно по силите си, за да ги реализирате. Може да се каже, че това е златно време, в което ще имате възможността да инвестирате сериозно в бъдещето си чрез вашите умения и знания. В любовта с малко повече старание от ваша страна ви очакват безброй романтични моменти, изпълнени с щастие и хармония.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама