Най-уязвимите мъже са от тези зодии


Най-уязвимите мъже са от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодии сред мъжете са доста чувствителни, макар и да не го показват. Ето под кои знаци са родени най-уязвимите мъже.

Рак

Ако мечтаете за нежен и любящ съпруг, тогава започнете връзка с Рак. Мъжете от тази зодия са най-емоционалните представители в зодиака. Те не се срамуват от чувствата си, признават любовта си и са готови да обсъжда всякакви въпроси със своята половинка.

Но монетата има и друга страна - уязвимост. Дори една безобидна на пръв поглед шега може да нарани мъжа Рак.

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ВЕРНИ

Лъв

Отстрани изглежда почти невъзможно да се каже, че Лъвът е уязвим. В очите на околните мъжете от тази зодия изглеждат силни. Но в действителност те са изключително уязвими.

Лъвовете държат на собствения си имидж и е по-добре да не ги критикувате. Обидите ли ги веднъж, вероятно ще ви изтрият завинаги от приятелския си кръг.

Скорпион

За мнозина вероятно е изненада да видят Скорпиона в този списък. В астрологията този знак се определя като изключително силен. Но той всъщност е емоционален човек, който изпитва дълбоко всяка емоция. По-добре да не обиждате мъжа Скорпион. Не се опитвайте да го предадете.

Но не мислете, че обиденият Скорпион ще се затвори у дома и ще потъне в скръб. При мъжете от тази зодия болката се трансформира в ярост и те ще направят необходимото, за да превърнат живота ви ад.

Риби

Уязвимостта на мъжете Риби не е изненадваща, защото те са невероятно емоционални. Те са най-големите романтици в зодиака и са родени рицари. Готови да дори да ви рецитират стихове на лунна светлина. Но за съжаление те са невероятно уязвими към критики, шеги, а понякога дори и към съвети. Отнасяйте се с внимание към мъжа Риби. В противен случай той просто ще се затвори в себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама