Най-големият син на Евгени Димитров е батко на доведената си майка


Най-големият син на Евгени Димитров е батко на доведената си майка
Снимка: Facebook

Една от най-обсъжданите светски двойки в последните няколко седмици определено са пианистът Евгени Димитров и съпругата му Виктория Готева - Димитрова, която е водеща на новините на bTV.

Младоженците имат 26 години разлика, но очевидно това не е пречка за любовта им. А семейният им живот е като латиноамерикански сериал.

Маестрото има редица връзки зад гърба си, както и три деца от три различни жени, но само два пъти е минал под венчилото.

Вижте още: Тежка драма в живота на Ерол от "Уикеда": Пиян шофьор прегазил дъщеря му

Първата му съпруга е джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима Мишел Дийн. Тя е майка и на първородния му син Венелин, който е на 28 години и е по-голям от новата си мащеха с една година. Разводът на родителите му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел.

Следващата дама, която успява да плени сърцето на Евгени Димитров е рекламистката Ела Наумова, която тогава все още е студентка.

През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса, което и до днес е най-голямата трагедия в живота на Димитров, пише "Галерия". "Две години живях в ада", признава той след време, провокиран от борбата на майките на деца с увреждания, чиито протести в "Шоуто на Слави" упорито подкрепят. Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела, а след нея в живота му влиза балерината от "Магаданс" Нели Желева, която му ражда син.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама