Най-после! И Джони Деп влезе в Instagram


Най-после! И Джони Деп влезе в Instagram
Снимка: Getty Images/Guliver

Джони Деп официално се присъедини към Instagram и вече има над 2,7 млн. последователи. 56-годишният актьор обясни, че е решил, че сега е точният момент да влезе в социалната мрежа.

На първата си снимка той е седнал на пейка, а пред него има маса със свещи. Текстът към нея гласи: "Здравейте всички... снимам нещо за вас... дайте ми минутка".

След това той публикува 8-минутно видео, в което благодари на феновете си за подкрепата им по време на съдебната битка с бившата му жена Амбърд Хърд. Актьорът също така говори за пандемията от коронавирус.

"До момента не бях изпитвал нужда да се присъединя към социалната мрежа. Но сега е времето да започнем диалог", категоричен е Ден.

"Хората са болни и не получават грижа, разболяват се и се борят да дишат. Хората умират с плашещо високи темпове... И знам, че може би чувстваме, че и двете ни ръце са вързани зад гърба, и до известна степен е така, но умовете ни са свободни и сърцата ни не са оковани", каза американската звезда.

Деп призова последователите си да се "грижат един за друг" по време на тази пандемия.

"Трябва да се възползваме максимално от това време да бъдем близо до тези, които обичаме, въпреки ужасните обстоятелства. Не можем и не трябва да се отказваме, не трябва да попадаме в тази адска каратинна монотонност. Трябва да поддържаме любопитството си, тъй като това време в изолация може да бъде използвано за учене", смята актьорът.

"Създайте нещо днес, което утре ще бъде полезно за вас и за другите. Направете нещо, което мислите, че може да зарадва някого. Рисувайте, четете, боядисвайте, учете, снимайте филм на телефона си. Свирете на музикален инструмент, ако можете. Ако пък не можете, научете се", допълва звездата от "Карибски пирати.

"Не забравяйте, че днес е днес. Днешният ден няма да се върне!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама