Най-трудната година на Никол Кидман


Най-трудната година на Никол Кидман
Снимка: Getty Images/Guliver

Никол Кидман заяви в Сидни, че 2014 г. била най-трудната в живота й заради смъртта на баща й в Сингапур, предаде Франс прес.

Семейството й потънало в скръб след смъртта на баща й.

На премиерата на анимацията "Падингтън", в която е озвучила персонаж, актрисата отбеляза, че семейството й е сплотено, макар че ще посрещне коледните празници без баща й Антъни Кидман.

"Знаете ли, гледам на 2014 г. като на свързаната с най-големи изпитания за семейството ми година", каза Никол пред излизащия в Сидни в. "Дейли телеграф".

Лекарят Антъни Кидман почина през септември, след като получи инфаркт на миокарда, докато бе на гости на другата си дъщеря - Антония, в Сингапур.

"Споменавам това, защото в известен смисъл той продължава да е сред нас - поясни носителката на награда "Оскар". - Семейството ми и сега изпитва огромна мъка."

В професионален план 2014 г. също не бе успешна за актрисата. Излезлият миналия месец по екраните в Северна Америка психологически трилър "Преди да заспя", в който Кидман партнира на Колин Фърт, събра едва малко повече от 2 милиона долара приходи от прожекции. По-рано друг филм с нейното участие - "Принцесата на Монако" на Оливие Даан не получи ласкави отзиви от критиката и бе освиркан на кинофестивала в Кан.

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама